Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Rólunk

Minőségi építőipari munkákhoz vegye fel velünk a kapcsolatot!

Létrehozni egy vállalkozást; mintegy tíz éven keresztül generálkivitelezéssel foglalkozni; mindvégig szem előtt tartani a szakmaiságot, a pozitív hozzáállást és a megbízhatóságot – ez vezetett az ML-Z Global Bau Kft. megszületéséhez.

Mindez persze nem volt könnyű

Mi is végigjártuk a kezdők útját, de nem hagytuk, hogy a mindennapok kihívásai legyőzzenek minket. Folyamatosan kerestük a fejlődés lehetőségét, hogy jobbak lehessünk, hogy mindig megtaláljuk a lehető legjobb megoldást. Szolgáltatásainkat minden esetben pontosan és gyorsan, ugyanakkor kifogástalan minőségben végeztük el. Ugyanis a mi célunk nem egy épület megalkotása, hanem a megrendelő álmainak megvalósítása és a hosszú távú együttműködés megalapozása.

Hogy mivel foglalkozunk?

Széleskörű szolgáltatásokkal várjuk az ügyfeleinket. Nálunk mindent megtalál – egy-egy kisebb munkától elkezdve a teljes felújításon át az új otthon megteremtéséig. Generálkivitelezést is vállalunk, így Önnek nem kell sok céggel tartania a kapcsolatot, nálunk mindent megtalál egy helyen. Legyen szó családi házakról, lakásokról, éttermekről, irodákról vagy éppen vendégházakról – mi minden területen kiválót alkotunk.

Főbb tevékenységi területeink a következőek:

  • Kőműves munkák
  • Gipszkartonozás
  • Térkövezés
  • Víz- és szennyvíz
  • Központi fűtésszerelés
  • Hidegburkolás
  • Melegburkolás
  • Villanyszerelés
  • Festés
  • Bontás

Számunkra nincs lehetetlen

A cég a megalakulás óta folyamatosan fejlődik, keressük a mindennapok kihívásait, amelyek még jobbá tehetnek minket. Munkatársaink továbbképzéseken vesznek részt, ennek köszönhetően természetesen minden esetben naprakészek és ismerik a legmodernebb lehetőségeket is. A hosszú évek során összegyűjtött szakmai tapasztalat sem vész el, ezeket folyamatosan saját tanulásunkra fordítjuk.

A legjobbak akarunk lenni

Minden esetben figyelünk a határidők pontos betartására, a minőségi munkavégzésre. Ügyfeleink megbízhatónak tartanak, ami kollégáink szakértelmének és elkötelezettségének köszönhető. Cégünk számtalan referenciával rendelkezik, és az elismerésben sincs hiány.

Mindez kiválóan tükrözi céljainkat és alapelveinket

Mi minden megrendelést különös gonddal és ugyanolyan nagy precizitással végzünk. Mindenki számára lehetőséget biztosítunk a közös munkára – kisebb és nagyobb átalakításokat egyaránt vállalunk az ország bármely területén. Korábban már Győrött, Budapesten, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Kecskeméten, Debrecenben, Pécsett és Kaposváron is volt ügyfelünk.

Számunkra az Ön otthona a legfontosabb

Mindenki megérdemel egy helyet, ahol boldog lehet! Keressen minket, hogy az álmai valóra válhassanak, és minden nap egy elképzelt valóságba térhessen haza.

Házfelújítás profi szakemberekkel, kedvező áron? Jó helyen jár!

Manapság, az egyre növekvő szakember hiány miatt nagyon nehéz belekezdeni bármilyen építkezésbe, vagy házfelújításba, ugyanis nem könnyen lehet találni színvonalas szolgáltatást nyújtó, megbízható munkát végző szakembert. Ha e téren már eleget csalódott, és olyan szakértőkből álló csapatot keres, akik megbízhatóak és rugalmasak, jó helyen jár!

Vállalkozásunk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a ház- és lakásfelújítások terén, így, ha minket választ, garantáljuk, hogy nem fogja csalódás érni a kész végeredményt látva!

A színvonalas szolgáltatások mellett a kedvező árfekvésre is kiemelt figyelmet fordítunk, ugyanis a legfőbb célunk, hogy ügyfeleink álmaik otthonának megvalósítását ne az anyagiak befolyásolják.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy már egy lakásfelújításhoz is mennyit kell várni az ügyfeleknek a magas minőséget képviselő szakemberekre, igyekszünk gyors és hatékony munkával, rövid határidővel végezni feladatainkat, ezáltal minden érdeklődőnknek segítő kezet tudunk nyújtani!

Óvoda, iroda, kórház vagy benzinkút felújítására van szüksége? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken bármilyen ingatlan felújításával kapcsolatban!

Házfelújítás profi szakemberekkel, kedvező áron? Jó helyen jár!

Kérdése van?

Írja meg nekünk!