Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiváló szakemberekkel és sok éves tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatásainknak köszönhetően vállaljuk a már meglévő épületek felújítását, vagy egy új otthon kialakítását is.

Legyen szó apróbb munkákról, vagy teljes generálkivitelezésről, forduljon hozzánk bizalommal!

Mi minden esetben felmérjük az aktuális állapotot, majd ennek megfelelően megtervezzük és kivitelezzük a munkát. Megvalósítjuk az elképzeléseit, és minden lehetséges eszközt megragadunk, hogy az otthona az igényeit kielégítően tökéletes lehessen.

Partnereinknek hála az alapanyagokat is kedvezményesen szerezhetjük be!

Önnek semmivel nem kell külön foglalkoznia – ha minket választ, a legjobbat választja! Egy helyen megtalál mindent, amire szüksége lehet a felújításhoz.

Az álmai megvalósításához csupán néhány kattintásra van szüksége – keressen minket még ma!

Miért válasszunk megfelelő szakembert felújításhoz?

megfelelő szakember a felújításhoz

Amikor egy ingatlan tulajdonosa eldönti, hogy belevág egy felújításba, akkor megvannak a maga elvárásai. Fontos, hogy a felújításhoz megtalálja azokat a kivitelezőket, szakembereket, akikben teljesen megbízhat. A megfelelő szakember megtalálása alapfeltétele annak, hogy a felújítás végén és hosszú távon is elégedett lehessen a munkával.

Egy felkészült szakember tisztában van azzal, hogy a céloknak megfelelő, a kijelölt árkategóriába tartozó anyagokat honnan tudja beszerezni, az ügyfél igényeit és elvárásait összehangolja a saját feladataival. A tapasztalat és a szakértelem mellett lényeges, hogy ne akarjon mindent összecsapni, hanem színvonalas munkával biztosítsa a saját jó hírét is. A rosszul végzett munka jelei hamar kiütköznek, ami mindkét félre nézve negatív következményekkel jár.

Ha nem szeretne bosszankodni emiatt, és a szükségesnél több pénzt költeni a felújításra, lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen árajánlatot elérhetőségeink egyikén!

Új ingatlan vásárlása helyett inkább újíttassa fel családi házát!

Sokan azt gondolják, hogy csakis úgy lehetnek korszerű és valóban az igényeiket kielégítő ingatlanok tulajdonosai, ha új lakást vagy családi házat vásárolnak. Ha mostanság Ön is így vélekedik otthonáról és úgy gondolja, hogy egy drasztikusabb átalakítás sem változtatna véleményén, mi családi háza felújításának keretein belül bebizonyítjuk, hogy eddig tévesen gondolkodott!

Ha bennünket választ a családi ház felújításához, a végeredményt látva úgy érezheti, hogy egy új ingatlan tulajdonosává vált, a különbség csak annyi, hogy ehhez nem kellett elköltöznie. A legtöbb ember elsőre nem mindig ismeri fel azt, hogy az ingatlanvásárlási ingere leginkább abból fakad, hogy elégedetlen otthona korszerűtlenségével, kényelmetlenségével, pedig ezen lehet változtatni, mégpedig a családi ház felújításával. Velünk minden elképzelést megvalósíthat, így végül olyan ingatlant tudhat magáénak, amiről mindig is álmodott.

Döntsön a kedvezőbb megoldás mellett, válassza a családi ház felújítását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Frissen vásárolt lakás felújítása? Segítünk!

Frissen vásárolt lakás felújítása? Segítünk!A lakásvásárlás jó befektetés, és egy frissen vásárolt lakásból érdemes kihozni a legjobbat. A lakás felújítása később többszörösen megtérül, mert az ízlésünknek megfelelő, szép és új, komfortos otthonban lakhatunk, de a lakás árát is megnöveljük. Így ha eljön az ideje, többet ér majd és drágábban eladhatjuk, mint amennyiért vettük.

Sokan úgy választanak lakást, hogy olcsóbb, de lestrapáltabb ingatlant néznek, amit aztán a saját elképzeléseik alapján újíttatnak fel. A lakás felújítása sok mindent magába foglalhat: lehet érintőleges, vagy teljes körű felújítás is, amikor az új tulajdonos semmit sem sajnál. Az anyagi lehetőségektől függ, hogy ki mennyit szán rá, de mindenképpen érdemes mindenben a minőséghez ragaszkodni!

Keressen fel minket bizalommal, és végeztesse cégünkkel frissen vásárolt lakása felújítását! Szó szerint mindenben otthon vagyunk, amire csak szükség lehet ahhoz, hogy Ön felújított, komfortosabb, energiatakarékosabb és szebb lakásba költözhessen! Melegburkolás, vízvezetékszerelés, villanyszerelés, vagy festés mellett bontást és egyéb feladatokat is vállalunk. Keressen minket megadott elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot lakása felújításához!


 

Társasház felújítás a komfortosabb mindennapokért

Társasház felújítás a komfortosabb mindennapokértA társasházakat sokan előnyben részesítik a bérházakkal szemben, mert kevesebb lakónak kell egy épületben laknia, de az épületek is újabbak, szebbek, tágasabbak, mint egy bérház. Ám a társasházak felett is elszáll az idő, hiszen rendszeres használatban vannak. Ha elérkezett a társasház felújításának ideje, bízza azt egy profi csapatra!

Teljeskörű generálkivitelezést végzünk társasházak felújításával kapcsolatosan is. Ha egy képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatra szeretné bízni a társasház felújítást, akkor érdemes bennünket felkeresnie! Aki minket bíz meg felújítással, annak nincs szüksége arra, hogy más vállalkozókat is felkeressen, mert a felújításhoz kapcsolódó minden munkát el tudunk végezni.

A társasház teljes felújításra szorul vagy csak bizonyos területeken kell munkálatokat végezni? Minden fajta feladattal megbirkózunk, és magas szinten kivitelezzük azokat. Ebbe beletartozik a gipszkartonozás, a kőműves munka, a fűtésszerelés vagy a hidegburkolás is.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot társasház felújítására!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!A legtöbb ember alig várja, hogy hazaérjen és élvezhesse otthona harmóniáját az egész napos rohanás után, azonban vannak olyanok is, akik nem szívesen tartózkodnak otthon. Ez elsősorban a körülmények miatt van, ugyanis életterük nem olyan, mint amilyenre valójában szükségük lenne, viszont ezen könnyedén lehet változtatni, ha az érintettek a házfelújítás mellett döntenek.

Természetes, hogy egy igényesen felújított ingatlanban az emberek sokkal jobban érzik magukat, hiszen az alkalmazott modern megoldások és alapanyagok valóban az ingatlanban élők javát szolgálják, ennek köszönhetően pedig az emberek előszeretettel fognak otthon tartózkodni. Egy házfelújítás után az ingatlantulajdonosok sokkal nagyobb kedvvel látnak hozzá bárminek, ismét kellő erejük lesz a hétköznapi teendők elvégzéséhez.

Élvezze Ön is az újdonság érzését! Ha Ön sem szívesen tér haza, mert nyomasztja a régi környezet és látvány, döntsön a házfelújítás mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

A felújításnak télen is vannak előnyei!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!A felújítás télen sok ember számára furcsának hat, mert úgy gondolják, ilyenkor nincsenek meg az ideális feltételek a munkálatokhoz. Pedig, ha jobban belegondolunk, a legtöbb dolgot télen is el lehet végezni, nem beszélve a további előnyökről sem!

A felújításnak télen az egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy a kivitelezők nincsenek túlterhelve. A legtöbben nyáron bízzák meg őket, így télen bárkit felkérhetünk, akit csak szeretnék. Nincs várólista, kompromisszum a dátumokat illetően. Ráadásul ebben az időszakban szinte biztos, hogy kedvezmények, akciók is várnak, olcsóbban megúszhatjuk tehát a felújítást télen. Nemcsak a szakembereket bízhatjuk meg olcsóbban, de az alapanyagokat, egyéb kellékeket is kedvezőbb árakon vásárolhatjuk meg.

Minden munkát nem ajánlott télre időzíteni, de az időjárástól függetlenül igent mondhatunk például a burkolásra, az épületgépészeti munkákra, gipszkartonozásra, lépcsőfelújításra, a padlócserére és a fürdőszoba felújítására is.

Ha szakembert keres a téli felújításhoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

 
komuves

Kőműves munkák

A kőművesek tevékenysége rendkívül összetett és sokoldalú, hiszen az ő munkájuk az egyik legalapvetőbb feltétele az épületek elkészülésének.

Bővebb információ
gipszkartonozas

Gipszkartonozás

Gyorsan, látványos változás, az alapanyag tökéletesen alkalmas a különböző díszítő elemek kialakítására is.

Bővebb információ
terkovezes

Térkövezés

Nem csak esztétikus, hanem praktikus is – ebben remek segítség a térkő. Egyedi megoldások, gyönyörű udvar.

Bővebb információ
viz

Víz- és szennyvíz

Ne hagyja, hogy a cstornarendszer meghibásodása káoszt teremtsen. Nem jelent majd problémát a tiszta és minőségi víz.

Bővebb információ
futesszereles

Központi fűtésszerelés

A jól megválasztott fűtési rendszerrel nem csak komfortossá tehetjük az otthonunkat, hanem a pénztárcánkat is kímélhetjük.

Bővebb információ
hidegburkolas

Hidegburkolás

A felületképzés egyik típusa a hideg burkolat, amelynek során a szakemberek járólapot, csempét vagy követ használnak a járófelület kialakításához.

Bővebb információ
melegburkolas

Melegburkolás

Szőnyegpadló, PVC, parketta, parafa vagy műgyanta. Válassza Ön is, ha komfortos, és esztétikus megoldást keres!

Bővebb információ
villanyszereles

Villanyszerelés

A falban futó vezetékek gondoskodnak az otthonunk világításáról, a különböző eszközök használatának lehetőségéről.

Bővebb információ
festes

Festés

Bizonyos időközönként egészségügyi okokból is érdemes felfrissíteni a falak színeit. Garantált, tökéletes eredmény.

Bővebb információ
bontas

Bontás

A bontás is hozzátartozik az építkezéshez, hiszen előfordul, hogy az álomotthon nem válik valóra. Hiszen megfelelő szakértelem szükséges hozzá.

Bővebb információ