Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Festés

A festésre nem csak esztétikai szempontból van szükség, bizonyos időközönként egészségügyi okokból is érdemes felfrissíteni a falak színeit. Ehhez pedig érdemes a legjobbat választani, hogy a végeredmény garantáltan tökéletes lehessen.

Szeretné kifestetni otthonát, de nem tudja milyen festéket válasszon?

A színek hatnak a vegetatív idegrendszerünkre, így lényegében közvetlenül befolyásolják az érzelmeinket, a kedélyállapotunkat. Az ideális döntéssel könnyen tehetjük még kellemesebbé az otthonunkat, azonban a rossz választás hatására könnyen búcsút mondhatunk a tökéletes harmóniának.

Hogyan hat ránk a választás?

  • Világos színek: tértágító hatásuk van, általában pozitívan befolyásolják az érzelmeket.
  • Sötét színek: nehezek és szűkítik a teret. Gyakran rossz hatással vannak a kedélyállapotra.
  • Meleg színek: növelik a meleg érzetét, akár 2-3 fokkal is – éppen ezért érdemes a huzatosabb helyiségekbe választani őket.
  • Hideg színek: csökkentik a melegség érzetet, éppen ezért a meleg helyiségek falait ajánlott ezekkel festeni.
  • Izgató színek: serkentő hatásuk van a tevékenységeinkre. Például a sárga javítja az agyműködést, a narancs növeli a pulzusszámot, a piros pedig az izomfeszültségre van hatással.
  • Nyugtató színek: lassító hatással vannak az életfolyamatokra. Például a zöld csökkenti a vérnyomást, a kék pedig a légzésszámot enyhíti.

A megfelelő választásban további két aranyszabály is segíthet.

A döntés szabályai

A festék kiválasztásakor általában egy kis színpaletta nyújt segítséget. Azonban ezzel óvatosan bánjunk, ugyanis ami kicsiben szépen mutat, az a nagy felületeken nem biztos, hogy elnyeri a tetszésünket.

Azokban a helyiségekben, ahol sok időt töltünk el, érdemes pasztellszíneket használni. Tehát minél ritkábban tartózkodunk egy szobában, annál merészebbek lehetünk.

Sikerült meghoznia a döntést? Már tudja, hogy milyen színt szeretne az otthonában látni?

Akkor válassza a legjobb csapatot a kivitelezéshez

Mi több típusú szolgáltatással állunk rendelkezésére – ha szeretné kifestetni az otthonát, akkor bátran keressen minket. Kiváló szakembereink a remek partnerkapcsolatainknak köszönhetően a legjobb alapanyagokat használják fel. Így Önnek nem kell aggódnia, a végeredmény garantáltan minőségi lesz. Kizárt, hogy az előre eltervezetthez képest más szín fogadja.

Ha minket választ, a minőséget választja!

Ugyanis mi csakis a legjobb technológiákat használjuk, és megfelelő minőségben dolgozunk. Szakembereink minden problémát megoldanak, így hát az egyedi elképzeléseket is megvalósítják. Az otthon melegét a megfelelően kiválasztott színek adják – döntsön Ön is a legjobbak mellett és gyönyörködjön a végeredményben.

Képek

Kérjen árajánlatot!

Vissza a szolgáltatásokhoz