Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Gipszkartonozás

A gipszkartonos szerkezeti elemek minden esetben tökéletesen illeszkednek a lakótérbe, a kivitelezést követően máris élvezhető a technológia számos előnye. Ennek köszönhetően ma már egyre többen ismerik fel a gipszkartonozásban rejlő lehetőségeket, és választják ezt a megoldást.

Hogy miért érdemes emellett dönteni?

Ezzel a technológiával gyorsan lehet látványos változást elérni, az alapanyag kivételes pontossággal méretezhető és tökéletesen alkalmas a különböző díszítő elemek kialakítására is. Valószínűleg sokan akadnak akik szeretnének kisebb-nagyobb átalakítást eszközölni az otthonukon – számukra ez a tökéletes technológia.

Mert megannyi előnye van

Más eljárásokhoz képest a gipszkartonozás idő- és költséghatékony, a kicsi súlyának és az egyszerű szállításának köszönhetően a fuvarozásra fordítandó összeg is alacsonyabb. A gipsz természetes anyag, tehát építésbiológiailag kifogástalan, illat-semleges, környezetbarát. A belőle készült kiegészítők rendkívül komfortosak, hiszen az anyag tulajdonságainak köszönhetően biztosítják a kellemes klímát. A gipszkarton bármilyen felületen kiválóan alkalmazható, más vakolatokhoz hasonló a minősége és az igénybevehetősége. Viszonylag tiszta munkával készül, tehát hosszas takarításra sincs szükség utána.  

Tehát remek választás!

De az előnyei csak akkor érvényesülnek, ha megfelelő módon történik a kivitelezés. Ellenkező esetben ugyanis akár komoly problémák is felmerülhetnek, amik karbantartási munkálatokat igényelnek.

De mégis hogyan zajlik a gipszkartonozás?

A munka során lehetőség nyílik az elektromos- és gépészeti vezetékek elrejtésére, valamint hő- és hangszigetelő, illetve tűzvédelmi anyagok alkalmazására is. A szakemberek a gipszkarton felszereléséhez először egy fémszerkezet készítenek el, amit az adott terület méreteihez igazítanak. Ezt a falhoz (vagy mennyezethez) rögzítik, majd ráhelyezik a méretre vágott gipszkarton lapokat. Az utolsó simítások során helyezik fel az élvédőket és kerül sor a csavarfejek valamint a hézagok eltüntetésére. A száradást követően a felületet csiszolják és tetszés szerint festik.

Szeretné ha az otthona megújulna? Úgy érzi itt az ideje a gipszkartonozásnak? Jó szakembert keres, akire rá meri bízni a lakás felújítását?

Ha Ön is a kiváló minőséget keresi, akkor nálunk jó helyen jár.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felújításra vágyik.

Képek

Kérjen árajánlatot!

Vissza a szolgáltatásokhoz