Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Melegburkolás

A felületképzés másik típusa a meleg burkolat, amelynek során a szakemberek általában szőnyegpadlót, PVC-t, parkettát, parafát vagy műgyantát használnak a járófelület kialakításához. Ma már igen széles a lehetőségek tárháza, éppen ezért a burkolás külön szakmává nőtte ki magát.

De nem így volt ez régen!

Eredetileg a kőművesek munkakörébe tartozott a burkolás. Azonban a felhasznált alapanyagok egyre változatosabbak lettek, valamint megjelentek az egyedi igények és a különleges technológiák is. Ennek következtében kialakult a burkoló szakma, ami kifejezetten a felületképzéssel foglalkozik.

Hogy miért érdemes a melegburkolás mellett dönteni?

Ha ezt választjuk, akkor biztosak lehetünk, hogy esztétikus és praktikus burkolat fedi majd az otthonunkat. Ugyan ez kevésbé ellenálló, mint a hidegburkolat, mégis sokan választják a költséghatékonysága miatt. Tartós és szép megoldások készülnek ezzel a technológiával, ami minden otthonnak tökéletes kiegészítője.

Na de milyen lehetőségek vannak?

A legtöbbeknek a „melegburkolat” szóról egyből a parketta jut eszébe. Tény, hogy ez a legelterjedtebb, azonban más típusokról sem érdemes megfeledkezni.

Lássuk most, milyen lehetőségek közül lehet választani

A laminált padlók

A melegburkolat legelterjedtebb formája ez a típus, hiszen igen kedvező áron lehet hozzájutni és gyorsan készíthető belőle gyönyörű padló. A parkettának különböző szélességű fajtái vannak, lehetőség szerint a minél vastagabb megoldást érdemes választani, mert ez jóval komfortosabb.

A padlószőnyeg

Ha igazán meleg hatást akarunk elérni, akkor egyértelműen a szőnyeg a legjobb választás. Igaz ezért cserébe le kell mondani az egyszerű és gyors takarítás lehetőségéről. A lerakás alapvetően egyszerű, de mindenképp ügyelni kell a pontos elhelyezésre, hogy ne okozzon gondot a szőnyeg elmozdulása.

A PVC padló

Ez a lehetőség igencsak háttérbe szorult az elmúlt időszakban, hiszen ma már jóval kedvezőbb megoldások közül lehet választani. Ennek különlegessége azonban, hogy ötvözi a hideg- és melegburkolat előnyeit, jól tűri a nedvességet és könnyen tisztítható, ugyanakkor egyszerűen és gyorsan lerakható. Azonban a bútorok hamar nyomot hagynak rajta, és könnyen meg is sértik a felületét.

Komfortos és esztétikus burkolatot keres?

Akkor válassza a melegburkolatot otthona tökéletesítéséhez

Munkatársaink a segítségére lesznek, hogy a lehető legjobb megoldást találja meg – ami az Ön számára a legideálisabb. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk megvalósítani a régóta elképzelt otthont. 

Képek

Kérjen árajánlatot!

Vissza a szolgáltatásokhoz