Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Villanyszerelés

A falban futó vezetékek gondoskodnak az otthonunk világításáról, a különböző eszközök használatának lehetőségéről. A kiváló szakemberek pedig gondoskodnak ezek épségéről, hogy így problémamentesek lehessenek a mindennapok.

Mert a modern kor gyermekei vagyunk.

A mindennapok során szinte reggeltől estig igénybe vesszük az elektromosságot – a világításhoz, a főzéshez, a takarításhoz, a szórakozáshoz, és sok esetben a munkához is elengedhetetlen az áram. A különböző berendezésekhez olyannyira hozzászoktunk már, hogy a megfelelően kiépített villamoshálózat nélkül el sem tudjuk képzelni az életünket.

Elérhetőségek

De nem is kell elképzelni!

Csupán a megfelelő szakembert kell kiválasztani, aki gondoskodik a vezetékek elhelyezkedéséről és a megfelelő állapotáról. A tapasztalt és hozzáértő villanyszerelő hatalmas segítség, hiszen az ő munkája nélkül nem valósulhatna meg az elképzelt otthon.

Sem annak karbantartása

Ugyanis akármennyire ügyelünk is a mindennapok során, szinte elkerülhetetlen, hogy előbb utóbb ne kelljen szembenéznünk bizonyos problémákkal. Az elektromos hálózat meghibásodása esetén, vagy bármilyen probléma észlelésekor azonnal villanyszerelőt kell hívni, hiszen ilyenkor igen magas a balesetveszély.

Mik lehetnek az árulkodó jelek?

  • A vibráló izzók és lámpák: Általában kontakthibára utalnak, de előfordulhat, hogy a kapcsolóval van gond.
  • Feketedő doboz: A kötődoboz belső felén tapasztalható elfeketedés a vezetékek túlzott melegedését jelzi, ami legtöbbször a rendszer túlterheltsége miatt alakul ki.
  • Szúrós, égett kábelszag: Ez szintén a túlterheltséget jelzi. Viszont ebben az esetben a kábelek már 60-80 fokosak lehetnek, aminek következtében a szigetelés megolvad.
  • Fény és tűz: Ha a rendszer leterheltségének hatására leolvad a szigetelés, és a probléma továbbra is fennáll, begyulladhat a rendszer. Ilyenkor néhány perc alatt komoly károk keletkezhetnek, ezért azonnal áramtalanítani kell a lakást, megkezdeni poroltóval a tűzoltást, és szakszerű segítséget hívni.

Válassza Ön is a legjobbat!

Munkatársaink tiszta környezetet hagynak maguk után, ügyelnek az abszolút minőségi munkára. Legyen szó új villanyhálózat kiépítéséről, vagy a már meglevő rendszer karbantartásáról, nálunk mindenre tökéletes megoldást talál.

Keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Elérhetőségek

Képek

Kérjen árajánlatot!

Vissza a szolgáltatásokhoz