Telefon:+36205638841
E-mail:mlzglobalbaukft@gmail.com

Betöltés...

Telefonszám: +36205638841

Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiváló szakemberekkel és sok éves tapasztalattal állunk megrendelőink rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatásainknak köszönhetően vállaljuk a már meglévő épületek felújítását, vagy egy új otthon kialakítását is.

Legyen szó apróbb munkákról, vagy teljes generálkivitelezésről, forduljon hozzánk bizalommal!

Mi minden esetben felmérjük az aktuális állapotot, majd ennek megfelelően megtervezzük és kivitelezzük a munkát. Megvalósítjuk az elképzeléseit, és minden lehetséges eszközt megragadunk, hogy az otthona az igényeit kielégítően tökéletes lehessen.

Partnereinknek hála az alapanyagokat is kedvezményesen szerezhetjük be!

Önnek semmivel nem kell külön foglalkoznia – ha minket választ, a legjobbat választja! Egy helyen megtalál mindent, amire szüksége lehet a felújításhoz.

Az álmai megvalósításához csupán néhány kattintásra van szüksége – keressen minket még ma!

Miért minket válasszon?

A panellakás felújítását is bízza szakértőre!

megfelelő szakember a felújításhoz

Egy panellakás felújítása sosem egyszerű dolog, és nem csak azért, mert a lakások sokszor egyedi megoldásokat igényelnek, hanem mert be kell tartanunk a háztömb házirendjét a hangos tevékenységek tekintetében is. Ezért kiemelten fontos, hogyha a panellakás felújítás szerepel a terveink között, megbízható generálkivitelezőt kell találnunk, hogy minden az előre megbeszéltek szerint történjen, és ne sok, kisebb céggel kelljen kapcsolatot tartanunk.

Fontos felkészülnünk a nem várt eseményekre is, ilyen lehet például a felújítás közben felszínre került régi víz-, vagy szennyvízrendszer hibája. Ilyenkor sem kell azon törnie a fejét, hogy hirtelen honnan szerezzen szakembert, mert a teljes generálnak ez is a része, ránk ebben is számíthat!

Ha úgy döntött, hogy belevág a panellakás felújításába, forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén! Ne bízza a véletlenre, bízza 10 év generálkivitelezési tapasztalatra, bízza ránk!

Társasház felújítás a komfortosabb mindennapokért

Társasház felújítás a komfortosabb mindennapokértA társasházakat sokan előnyben részesítik a bérházakkal szemben, mert kevesebb lakónak kell egy épületben laknia, de az épületek is újabbak, szebbek, tágasabbak, mint egy bérház. Ám a társasházak felett is elszáll az idő, hiszen rendszeres használatban vannak. Ha elérkezett a társasház felújításának ideje, bízza azt egy profi csapatra!

Teljeskörű generálkivitelezést végzünk társasházak felújításával kapcsolatosan is. Ha egy képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatra szeretné bízni a társasház felújítást, akkor érdemes bennünket felkeresnie! Aki minket bíz meg felújítással, annak nincs szüksége arra, hogy más vállalkozókat is felkeressen, mert a felújításhoz kapcsolódó minden munkát el tudunk végezni.

A társasház teljes felújításra szorul vagy csak bizonyos területeken kell munkálatokat végezni? Minden fajta feladattal megbirkózunk, és magas szinten kivitelezzük azokat. Ebbe beletartozik a gipszkartonozás, a kőműves munka, a fűtésszerelés vagy a hidegburkolás is.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot társasház felújítására!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!A legtöbb ember alig várja, hogy hazaérjen és élvezhesse otthona harmóniáját az egész napos rohanás után, azonban vannak olyanok is, akik nem szívesen tartózkodnak otthon. Ez elsősorban a körülmények miatt van, ugyanis életterük nem olyan, mint amilyenre valójában szükségük lenne, viszont ezen könnyedén lehet változtatni, ha az érintettek a házfelújítás mellett döntenek.

Természetes, hogy egy igényesen felújított ingatlanban az emberek sokkal jobban érzik magukat, hiszen az alkalmazott modern megoldások és alapanyagok valóban az ingatlanban élők javát szolgálják, ennek köszönhetően pedig az emberek előszeretettel fognak otthon tartózkodni. Egy házfelújítás után az ingatlantulajdonosok sokkal nagyobb kedvvel látnak hozzá bárminek, ismét kellő erejük lesz a hétköznapi teendők elvégzéséhez.

Élvezze Ön is az újdonság érzését! Ha Ön sem szívesen tér haza, mert nyomasztja a régi környezet és látvány, döntsön a házfelújítás mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

A felújításnak télen is vannak előnyei!

Szeretné komfortosabban érezni magát otthonában? Döntsön házfelújítás mellett!A felújítás télen sok ember számára furcsának hat, mert úgy gondolják, ilyenkor nincsenek meg az ideális feltételek a munkálatokhoz. Pedig, ha jobban belegondolunk, a legtöbb dolgot télen is el lehet végezni, nem beszélve a további előnyökről sem!

A felújításnak télen az egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy a kivitelezők nincsenek túlterhelve. A legtöbben nyáron bízzák meg őket, így télen bárkit felkérhetünk, akit csak szeretnék. Nincs várólista, kompromisszum a dátumokat illetően. Ráadásul ebben az időszakban szinte biztos, hogy kedvezmények, akciók is várnak, olcsóbban megúszhatjuk tehát a felújítást télen. Nemcsak a szakembereket bízhatjuk meg olcsóbban, de az alapanyagokat, egyéb kellékeket is kedvezőbb árakon vásárolhatjuk meg.

Minden munkát nem ajánlott télre időzíteni, de az időjárástól függetlenül igent mondhatunk például a burkolásra, az épületgépészeti munkákra, gipszkartonozásra, lépcsőfelújításra, a padlócserére és a fürdőszoba felújítására is.

Ha szakembert keres a téli felújításhoz, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

 
komuves

Kőműves munkák

A kőművesek tevékenysége rendkívül összetett és sokoldalú, hiszen az ő munkájuk az egyik legalapvetőbb feltétele az épületek elkészülésének.

Bővebb információ
gipszkartonozas

Gipszkartonozás

Gyorsan, látványos változás, az alapanyag tökéletesen alkalmas a különböző díszítő elemek kialakítására is.

Bővebb információ
terkovezes

Térkövezés

Nem csak esztétikus, hanem praktikus is – ebben remek segítség a térkő. Egyedi megoldások, gyönyörű udvar.

Bővebb információ
viz

Víz- és szennyvíz

Ne hagyja, hogy a cstornarendszer meghibásodása káoszt teremtsen. Nem jelent majd problémát a tiszta és minőségi víz.

Bővebb információ
futesszereles

Központi fűtésszerelés

A jól megválasztott fűtési rendszerrel nem csak komfortossá tehetjük az otthonunkat, hanem a pénztárcánkat is kímélhetjük.

Bővebb információ
hidegburkolas

Hidegburkolás

A felületképzés egyik típusa a hideg burkolat, amelynek során a szakemberek járólapot, csempét vagy követ használnak a járófelület kialakításához.

Bővebb információ
melegburkolas

Melegburkolás

Szőnyegpadló, PVC, parketta, parafa vagy műgyanta. Válassza Ön is, ha komfortos, és esztétikus megoldást keres!

Bővebb információ
villanyszereles

Villanyszerelés

A falban futó vezetékek gondoskodnak az otthonunk világításáról, a különböző eszközök használatának lehetőségéről.

Bővebb információ
festes

Festés

Bizonyos időközönként egészségügyi okokból is érdemes felfrissíteni a falak színeit. Garantált, tökéletes eredmény.

Bővebb információ
bontas

Bontás

A bontás is hozzátartozik az építkezéshez, hiszen előfordul, hogy az álomotthon nem válik valóra. Hiszen megfelelő szakértelem szükséges hozzá.

Bővebb információ